9 shprehje motivuese nga Diana, që të bëheni njeri më i mirë

Prishtinë | 20 Gus 2018 | 13:57 | Nga

“Princesha e Popullit” e përdori fuqinë dhe popullaritetin e saj për të ndihmuar të tjerët.

Përmes ndjeshmërisë, dhembshurisë dhe mirësisë Princeshë Diana fitoi zemrat e njerëzve në mbarë botën. Kjo është arsyeja pse princesha e Uellsit njihej shpesh si “Princesha e Popullit”.

BusinessMag ka përmbledhur 9 shprehje të Princeshës Diana që ju nxisin të bëheni një person më i mirë.

“Unë nuk i ndjek rregullat e sundimit… Unë drejtoj me zemër, jo me mendje”

“Të gjithë duhet të vlerësohet. Çdo njëri prej nesh ka potencialin që të japë diçka në shkëmbim”

“Bëni një akt mirësie, pa pritur për shpërblim, e sigurt që një ditë dikush mund të bëjë të njëjtën gjë për ju”

“Më pëlqen të jem një shpirt i lirë. Disave nuk u pëlqen kjo, por kjo është mënyra se si unë jam”

“Dy gjëra qëndrojnë si guri: Mirësia në vështirësitë e tjetrit, kurajoja në vështirësitë tuaja”

“Secili prej nesh duhet të tregojë sa na intereson njëri-tjetri dhe gjatë këtij procesi duhet të kujdesemi për veten tonë”

“Njerëzit mendojnë se në fund të ditës një njeri është përgjigjja e vetme. Në të vërtetë, një punë që të përmbush është më e mirë për mua”

“Bëni vetëm atë që ju thotë zemra juaj”

“Jeta është thjesht një udhëtim”

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme