Dy libra të rinj, për fëmijët e të rinjtë e nga fëmijët dhe të rinjtë

Prishtinë | 05 Maj 2019 | 16:03 | Nga Ekonomia Online

Biblioteka shqiptare do të pasurohet edhe me dy libra të rinj, njëri me poezi dhe tjetri me poezi dhe ese të nxënësve të moshave të ndryshme.

Nga shtypi në dritë do të dalin së shpejti dy libra letrarë, me titujt: “Në krahët e imagjinatës krijuese” dhe “Telat e zemrës”.

NË KRAHËT E IMAGJINATËS KRIJUESE
I pari, do të përurohet në muajin maj. Poezitë dhe esetë janë të shkruara me mjeshtëri të rrallë artistike nga nxënësit e shkollës “Mitrush Kuteli” (Prishtinë).

TELAT E ZEMRËS
I dyti, do të përurohet në muajin qershor. Poezitë janë të shkruara me kujdes të madh nga nxënësit e shkollës “Hilmi Rakovica” (Prishtinë). Poezitë e tyre dallohen për mprehtësi mendimi.

Me leximin e këtyre dy librave, lexuesi do të këndellet shpirtërisht dhe do t’i shtojë edhe më dijet.

Redaktor i librave,
MA. Mentor Hajrizi

Të ngjashme