“Karnavalet Ilire” të Malësisë së Sharrit bëhen pjesë e “Karnavali Golden Eagle 2022”, performojnë me 18 qershor

Prishtinë | 20 Maj 2022 | 17:37 | Nga Ekonomia Online

Grupi Tradicional Kulturor “Karnavalet Ilire” të Malësisë së Sharrit do të jenë pjesë e “Karnavali Golden Eagle 2022” ku do të na shfaqin nga afër kulturën e vjetër pagane Ilire dhe traditat e vjetra te Malësisë së Tetovës.

Kështu ka bërë të ditur nëpërmjet një njoftimi në rrjetin e ti social “Facebook” Shaqir Palushi, nga kompania prodhuese “Relax”.

Të ngjashme