Përse u largua Jim Carrey nga bota e filmit

Prishtinë | 16 Gus 2018 | 12:02 | Nga

Ishte një nga aktorët më të dashur nga publiku, por me kalimin e viteve ai u largua nga qendra e vëmendjes dhe vetëm tani ka treguar arysen pse.

Edhe pse ka pasur projekte të ndryshme gjatë viteve, aktori u shpreh se nuk deshironte të ishte pjesë e aktrimit pasi që ka gjetur një pasion tjetër, e që është të pikturuarit.

Jim Carrey thotë se fama dhe bota e filmit është ëndërr e bukur, por dikur mund të shndërrohet në diçka jo shumë të këndshme. Ai, për shumë gjëra të pa hijhshme që ndodhin në botën e filmit, i ka fajsuar shtëpitë e mëdha filmike.

E, megjithatë, vlen te ceket se Jim Carrey është duke punuar në një projekt të ri. Ky është një lajm i mirë për fansat e aktorit.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme