Piktura në shitje, paratë e mbledhura për shërimin e Bekim Lumit

Prishtinë | 26 Shk 2018 | 15:39 | Nga

22 vepra janë prezantuar nga Liridon Gashi në rrjetin social Facebook dhe çmimet e këtyre pikturave nisin prej 100 deri në 300 euro. Dhe po sipas njoftimit të Gashit, tashmë janë shitur katër vepra.

Regjisori Bekim Lumi është duke u përballë me një sëmundje të rëndë dhe thirrjet për të ndihmuar financiarisht regjisorin Lumi, tashmë janë shpërndarë nëpër rrjete sociale.

Dhe kësaj iniciative i është bashkuar edhe artisti Liridon Gashi, i cili veprat e tij i ka nxjerrë në shitje, që shuma e mbledhur nga këto punime t’i dërgohet regjisorit Lumi.
Fjalë Kryesore:

Të ngjashme