Shqipëria nuk kualifikohet në finale

Prishtinë | 09 Maj 2017 | 23:21 | Nga

Pavarësisht paraqitjes së mrekullueshme Lindita Halimi diskualifikohet.

Ndonëse pati një paraqitje të shkëlqyeshme, ku tregoi aftësitë e saj vokale Lindita nuk ka arritur që të kualifikohet në finale e Eurovisionit.

Ajo u paraqit me këngën “World” e katërta me rend.

10 finalistët e parë të janë përfaqësuesit e këtyre shteteve Moldavia, Azerbajxhani, Greqia, Suedia, Portugalia, Polonia, Armenia, Australia dhe Qipro.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme