Teatri “Dodona” bëhet me Këshill të ri Drejtues

Prishtinë | 12 Maj 2018 | 15:52 | Nga

Komuna e Prishtinës ka njoftuar se sot është emëruar Këshilli i ri drejtues i teatrit “Dodona” në Prishtinë.

Sipas njoftimi për media, Këshilli drejtues përbëhet nga dramaturgia Doruntina Basha, aktori Enver Petrovci, dramaturgia Hana Qena, dramaturgu Kushtrim Koliqi, si dhe përfaqësuesi i komunës së Prishtinës, Bekim Sele.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme