Atiq thotë se do të punojë pa dallim dhe diskriminim: Synim normalizimi i gjendjes

Kryetari i ri i Mitrovicës së Veriut, Erden Atiq, pas betimit tha se do të punojë pa dallim dhe pa diskriminim me të gjithë qytetarët. Atiq tha se bashkë me ekipin e tij synim ka normalizimin e gjendjes në këtë komunë të veriut. I pyetur se kur do të hapet Ura e Ibrit, Atiq nuk … Vazhdoni me leximin e Atiq thotë se do të punojë pa dallim dhe diskriminim: Synim normalizimi i gjendjes