Barcaleta: Tomy dhe Jerry

Një çift, që nuk fliste pothuajse fare anglisht, ndodhej në udhëtim turistik në Amerikë.

Në një moment, gruaja vëren se në dhomën e tyre të hotelit ka një mi.

E frikësuar i thotë bashkëshortit: Merri shpejt në telefon recepsionin, se ti di më mirë anglisht, dhe thuaju se kemi një mi në dhomë.
Burri: Hello!
Recepsioni: Hello!
Burri: Do you know Tomy and Jerry?
Recepsioni: Yes!
Burri: Jerry is here…

Të ngjashme