I vogël, po evlad e kam

E pyet djali babën e tij: Qysh më keni ba mu?
Baba mendohet pak dhe ia kthen: “E kemi qit pak sheqer nën jastëk edhe kur jemi qu në mëngjes të kemi gjetë ty”.
Djali mendon ta provojë edhe vetë.
Ku zgjohet të nesërmen, nën jastëk e sheh një buburrec, të cilin e kishte tërhequr sheqeri.
“I vogël, i vogël po evlad e kam”!

Të ngjashme