AKB-ja prezanton platformën me 14 kërkesa ekonomiko-sociale, kërkohet të falen të gjitha borxhet publike për bizneset dhe qytetarët

Prishtinë | 27 Jan 2021 | 13:36 | Nga Ekonomia Online

Aleanca Kosovare e Bizneseve prezanton platformën  me 14 kërkesa ekonomiko-sociale për pasurimin e Ligjt për Rimekembje Ekonomike drejtuar Qeverisë së Kosovës dhe Partive Politike, raporton Ekonomia Online.

AKB-ja kërkon të hiqen taksat për përpunues vendore dhe të legalizohen objektet të ndërtuara pa leje deri në fund të vitit 2021. Të falen të gjitha borxhet publike për biznese dhe qytetar të grumbulluara me vite deri në vitin 2020, qeveritë lokale të heqin taksat për bizneset, të hiqen ndëshkimet për mjetet motorike për një afat gjashtë mujor, të zhbllokohen llogaritë bankare për të gjithë qytetarët që kanë borxhe për një afat gjashtë mujorë.

Më poshtë dokumenti me kërkesat e AKB-së:

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme