Bajrami takohet me akterët për zbatim të Ligjit për Rimëkëmbje Ekonomike

Prishtinë | 07 Dhj 2020 | 17:33 | Nga Ekonomia Online

Ministrja e Financave, Hykmete Bajrami ka njoftuar se ka zhvilluar takime me akterë të ndryshëm më qëllim të zbatimit sa më efikas të Ligjit për Rimëkëmbje Ekonomike.

Bajrami ka njoftuar se është takuar me përfaqësues të Fondin Kosovar për Garantimin e Kredive, Komisionin Rregullativ të Prokurimit Publik, dhe ATK-në.

Ajo ka thënë se kanë komunikuar edhe me përfaqësues të Trustit

Postimi i plotë

Me qëllim të zbatimit efikas të Ligjit për Rimëkëmbje Ekonomike – Covid-19, i cili u miratua në Kuvendin e Republikës së Kosovës me datën 04.12.2020 sot jemi takuar me

 -Fondin Kosovar për Garantimin e Kredive,

 – Komisionin Rregullativ të Prokurimit Publik, dhe

 – ATK-në;

Kemi komunikuar poashtu me përfaqësuesit e

-Fondit të Kursimeve Pensionale të Kosovës, dhe 

-Bankën Qëndrore të Kosovës.

Po punojmë intensivisht me të gjitha institucionet relevante në mënyrë që përmes zbatimit të Ligjit për Rimëkëmbje Ekonomike – Covid-19, të arrihen rezultate pozitive në fuqizimin e ekonomisë dhe përmirësimit të jetës së qytatarëve të Republikës së Kosovës.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme