A don me fitu një udhëtim falas për në Stamboll?

Prishtinë | 01 Shk 2019 | 08:29 | Nga Ekonomia Online

A don me fitu një udhëtim falas për në  Stamboll ?

Nëse po, mundësin më të mirë ja i ofron këndi Jaffa Dredhëz i cili
gjendet në Albi Mall.

Krejt çka duhet ju të bëni është ta vizitoni këtë kënd dhe ta realizoni një foto.

Foton duhet ta publikoni në rrjetin tuaj social me mbishkrimin

 #QefimaimadhseStambolli.

Kujdesu që foto është të jetë publike dhe mos të ketë like jo real.

Stambolli ju pret me 14 Shkurt!

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme