Argëtim, sfidë dhe shumë befasi tjera me MightyRain!

Prishtinë | 25 Tet 2019 | 10:43 | Nga Ekonomia Online

A jeni gati m’u argëtu dhe me fitu shumë shpërblime?

Pija më e re në treg dhe më inovative, përpos shijes unike tani po vjen me shumë befasi për të gjithë ju.

Nga 1 nëntori deri me 30 nëntor ju mund ta vizitoni këndin e Mighty Rain në Albi Mall për tu argëtuar.

Aty do të keni mundësi të sfidoni vetën me lojëra atraktive, por njëkohësisht edhe të fitoni shpërblime nga brendi i njohur amerikan Rc Cola.


Për më shumë informata rrini të kyçur në faqen:

https://www.facebook.com/mightyrainkosova/

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme