Artmotion lanson aplikacionin mobil të platformës televizive

Prishtinë | 22 Kor 2019 | 16:27 | Nga Ekonomia Online

Pas zgjerimit me rrjet edhe në dy qytete të Kosovës, përkatësisht në Vushtrri, Gjilan si dhe pikën e re të shitjes në Prishtinë, Artmotion vjen edhe me risinë më të fundit – aplikacioni mobil.

Më shumë se 200 kanale duke përfshirë filma, seriale, sport, dokumentare, emisione argëtuese, shumë prej tyre ekskluzive vetëm në Artmotion, tash mund t’i shikoni përmes pajisjeve mobile si dhe në televizorët Smart TV. Ky aplikacion mund të shfrytëzohet nga tri pajisje mobile në të njëjtën kohë si dhe funksionon në të gjithë operatorët vendor si dhe jashtë vendit.

Aplikacioni gjithashtu posedon edhe funksionin VoD (Video on Demand) i cili ofron gamë të madhe të filmave dhe serialeve të të gjitha zhanreve të cilët mund t’i shikoni në pajisjet mobile në çdo kohë.

Për t’u pajisur me aplikacionin e Artmotion ju duhet të vizitoni njërën nga pikat e shitjes të Artmotion me ç ‘rast do të merrni qasjen për tu kyçur në aplikacion të cilin mund ta shfrytëzoni për një muaj falas, ndërsa për shfrytëzim të aplikacionit për një vit kushton.

Shkarkoje aplikacionin në Play Store: https://bit.ly/2y0L4Jp

Shkarkoje aplikacionin në App Store: https://apple.co/32HOizH

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme