Artmotion tani edhe në qytetin e Gjilanit

Prishtinë | 29 Qer 2019 | 11:21 | Nga Ekonomia Online

Pas hapjes se pikës së re të shitjes në qytetin e Vushtrrisë, si dhe operimin me rrjet në këtë qytet, Artmotion nga sot ka filluar të operojë edhe në qytetin e Gjilanit.

Pritjes së qytetarëve për tu pajisur me rrjet stabil dhe platformë atraktive televizive po i vije fundi. Nga sot Artmotion ka filluar edhe në qytetin e Gjilanit duke ofruar shërbime cilësore me internet të shpejtë dhe stabil si dhe shumëllojshmëri të kanaleve televizive të cilat do t’i kënaqin të gjitha shijet e banorëve të Gjilanit.

Pako Dream e cila përmban internet me shpejtësi deri 20 Mbps, më shumë se 150 kanale televizive, me filmat më të rinj, serialet më shikuara turke dhe të huaja, dokumentaret më interesante, kanale të shumta për fëmijë të dubluara në gjuhën shqipe, kanalet sportive si dhe shumë e shumë kanale të tjera për vetëm 9.90 Euro në muaj apo 100 Euro për një vit, ka bërë që Artmotion pa dyshim të jetë operatori më i preferuar në vend.

Pika e re në qytetin e Gjilanit do të jetë pika zyrtare ku të gjithë klientët mund të shkojnë të realizojnë kontrata dhe abonime apo edhe të informohen më hollësisht në lidhje me shtrirjen e rrjetit dhe shërbimet e tjera të cilat i ofron Artmotion.

Për më shumë informata rreth produkteve dhe shërbimeve të Artmotion, klikoni KËTU (https://artmotion.net/)

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme