Bëhu pjesë edhe ti e kampanjës atraktive “A ta don për një Iphone X”

Prishtinë | 14 Sht 2018 | 11:44 | Nga

A keni menduar ndonjëherë se si është ma s’lehti me fitu një Iphone X pa pas ndonjë kosto financiare?!
E natyrisht që jo, është pija energjike RedRain ajo që mendon për juve.
Krejt çka ju duhet juve është të vini dhe të na vizioni në këndin atraktiv RedRain në Albi Mall apo në sheshin “Zahir Pajaziti”, duke treguar vetën me këndin e lojërave dhe duke dëshmuar veten se dinë me ndërtu kullën e Eiffel-it me letrat RedRain, të qëllosh në kosh basketi ose qëllosh se çka fshihet brenda kutisë magjike dhe kandidohu për IphoneX.

Tërheqja e fituesit do të bëhet në mënyrën më transparente.

Bëhu pjesë e kampanjës më atraktive në vend.

Iphoni X të pret deri me 30 shtator.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme