“Champions of Fun” këtë vikend në qytetin e Ferizajt

Prishtinë | 21 Maj 2021 | 13:47 | Nga Ekonomia Online

Kampionët e argëtimit nga brendi Jaffa Champion, këtë vikend për dy ditë rresht do të jenë në qytetin e Ferizajit nga ora 11:00 deri në ora 14:00 për t’i argëtuar më të vegjëlit tuaj.

Sheshi i qytetit do të jetë lokacioni kampionëve të argëtimit.

Aty do të sjellim muzikë, vallëzim, face painting, lojëra të ndryshme dhe shumë befasi të tjera.

Ejani dhe shijoni momentet argëtuese nga afër, poashtu shoqërohuni me shijen e brendit boteror Jaffa Champion!

Jaffa Champion, kampion i argëtimit!

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme