“Champions of Fun” me 22 dhe 23 korrik rikthehet në Gjilan

Prishtinë | 22 Kor 2021 | 11:48 | Nga Ekonomia Online

Kampionët e argëtimit po vazhdojnë rrugëtimin e tyre 3 mujor për t’u rikthyer prap në qendrat e qyteteve, dhe natyrisht pas pritjes shumë të mirë që i është bërë në qytetin e Gjilanit, po i rikthemi këtij qytetit për të ri-sjellë argëtimin përmes muzikës, vallëzimit e face painting për më të dashurit tanë, fëmijët.

Padyshim që gjatë gjithë eventit, do të freskohemi me pijet e brendit Jaffa Champion.

Ju presim nga ora 18:00 deri në ora 22:00 në sheshin ‘Rexhep Mala  dhe Nuhi Berisha’.

Të ngjashme