Cili është vaji me cilësitë më të larta ushqyese?

Prishtinë | 05 Mar 2021 | 10:31 | Nga Ekonomia Online

Floil është njëri nga vajrat e para vendore të industrisë së ushqimit, që tashmë ka thyer kufijtë kontinental, jo vetëm ato rajonal dhe vendore.
Kjo si rezultat i cilësisë së lartë dhe veçorive të këtij produkti, e të cilat janë:

  • 100 i rafinuar
  • Pa kolesterol
  • Me vitamin E dhe K dhe
  • Pa aromë gjatë fërgimit.                                                                                                                           

    Këto veti të larta cilësore, kanë bërë që vaji Floil të jetë një nga produktet më të kërkuara në treg.

    Prandaj, që ushqimi juaj të mos i humb vlerat e larta ushqyese gjatë përgatitjes, përdor vajin Floil, vaj ky që po vazhdon rrugëtimin e suksesit.

    Floil, vaji me cilësinë më të lartë ushqyese në treg!
Fjalë Kryesore:

Të ngjashme