Dinari valuta e dytë në Kosovë, ja në cila pjesë përdoret (Video)

Prishtinë | 24 Jan 2017 | 08:35 | Nga

Valuta serbe “Dinari” vazhdon të jetë e tregtueshme dhe valide në Republikën e Kosovës dhe përdoret pa asnjë problem nga qytetarët nëpër komuna me shumicë të minoritetit serbë.

Kjo dukuri është e ndaluar me ligjet dhe rregulloret e Kosovës, ku si valutë e vetme zyrtare njihet “Euro”.

Tribuna Channel ka vizituar qytetin e Graqanicës dhe ka parë nga afër shkëmbimet tregtare që bëhen përmes dinarit.

Madje kjo për banorët është shumë normale dhe nuk paraqet asnjë problem.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme