Floil, gjithmonë me ty!

Prishtinë | 12 Tet 2018 | 09:53 | Nga Ekonomia Online

Floil po feston 1vjetorin me shumë dhurata përmes kampanjës më atraktive të këtij viti.

Kampanja me sloganin Gjithmonë me ty, është krijuar vetëm për një qëllim; që të shpërblej konsumatorët  besnik të vajit Floil të cilët e bënë të mundur këtë një vjetor jubilar.

Andaj bëhu edhe ti pjesë e festimit të një vjetorit të Floil dhe fito mundësin për tu shpërblyer me dhurata të ndryshme.
Për tu informuar se si të bëhesh pjesë e kampanjës tonë, bëjeni like faqen Floi:
https://www.facebook.com/floilofficial/ .
Aty do të ju informojmë për të gjitha kërkesat që keni.
Floil, gjithmonë me ty!

Floil 1 vjet!

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme