Floil, për një recetë më të shijshëm

Prishtinë | 11 Jan 2019 | 09:49 | Nga Ekonomia Online

Temperaturat e ulëta që po na shoqërojnë këtyre ditëve,  bëjnë që çdo njëri nga  ne të ketë më shumë nevojë për vitamina për të rigjeneruar organizmin.

Për tu siguruar që trupi i juaj do të jetë i fortë, atëherë ushqimi duhet të jetë i mbushur me vitamina dhe i përgatitur me shumë kujdes.

Floil, është vaji vendor i klasifikuar në rangun e artikujve me përbërës të shëndetshëm dhe natyralë, i cili përmban vitaminën E dhe K.

Por, Floil pos që përmban vitaminat E dhe K, ai nuk ka aromë gjatë përgatitjes, nuk ka përmbajtje të kolesterolit, dhe është 100% i rafinuar. Këtë vaj mund ta gjeni në çdo pik shitëse të maketeve moderne dhe tradicionale.

Zgjedh Floil, zgjedh  vajin më të mirë për një recetë të shijshëm.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme