Floil, sekreti i ushqimit tuaj për festat e fund vitit!

Prishtinë | 14 Dhj 2018 | 09:49 | Nga Ekonomia Online

Muaji dhjetor është muaji i festave që e presim me padurim, por padyshim që një rëndësi të madhe ka edhe ushqimi.

Atëherë ndrysho jetën e më të dashurve tu përmes ushqimit të pregaditur nga vaji i vet vendor, Floil.

Vaj ky shumë i shëndetshme dhe i pasur me vitamina E dhe K, vitamina këto që kontribuojnë forcimit imunitar të shëndetit tuaj.

Por, ajo që e bënë të dallueshëm nga vajrat të tjerë është se vaji Floil nga dita e  lansimi në treg është shndërruar në produktin e preferuar të njerëzve për shkak se nuk ka aromë gjatë fërgimit gjatë përgatitjes dhe është 100% i rafinuar.

Floil është gjithmonë pran juve edhe në festat më të rëndësishme të fundviti!

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme