Frutat më të shijshme në një vend

Prishtinë | 16 Nën 2022 | 11:59 | Nga Ekonomia Online

Asnjëherë nuk mund t’i grumbullojmë brenda një pjate të gjitha frutat, dhe ti shijojmë çdo njërin nga to, për shkak të stinëve të ndryshme që ato zhvillohen.

Por kjo nuk është problem për lëngun e frutave bio Jaffa Champion, i cili brenda 365 ditë, në 4 stinët sjell gjitha shijet e frutave brenda paketimeve të saj.

I pranishëm në gjitha tregjet vendore, rajon dhe me gjerë, Jaffa Champion sjell llojllojshmëri shijesh si: Dredhëz, Portokall, Vishnje, Qershi, Pjeshkë, Mollë, Multivitamin, Ice Tea, Ananas dhe shumë shije tjera në paketime të ndryshme.

Përmbajtja e lartë e frutave dhe shumëllojshmëria në shije, bëjnë që Jaffa Champion të kategorizohet si pije frutash me shije fantastike dhe unike.

Shijo shijen e frutit të preferuar në çdo stinë, përmes brendit Jaffa Champion.

Të ngjashme