Gara për shpërblime po vazhdon!

Prishtinë | 15 Nën 2019 | 15:36 | Nga Ekonomia Online

Gara për dhuratat nga Mighty Rain po zhvillohet çdo ditë në Albi Mall.

Të gjithë të interesuarit në sport, fitnes, biçkilizëm e çfarëdo aktiviteti tjetër fizik ju ftojmë ta sfidoni veten në lojërat e organizuara nga ne dhe të fitoni…

Veshje Sportive
Fitnes Falas
Trajner 3 mujor
Shishe Sportive dhe
Qanta Fitnesi e shumë e shumë shpërblime tjera.

Sfido vetën dhe provo fatin.

Kampanja vazhdon deri me 30 nëntor.

NXITONI!!!

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme