Jaffa Champion – Orange

Prishtinë | 10 Tet 2016 | 09:57 | Nga

Jaffa Champion Orange, plotë me shije dhe vlera ushqyese. Portokallët  janë të ngarkuar me vlera ushqyesve të rëndësishme, por ju duhet ngrënë një qese të tërë për të marrë të gjitha të mirat që ju mund të merrni nga një lëng Jaffa Champion Orange të shtrydhur.

Portokalli përmban shumë antioksidantë dhe agjentë anti-inflamator. Ndihmat e saj si lëng janë të shumta. Ajo shërben për parandalimin e kancerit dhe ruajtjen e shëndetit të zemrës dhe si një anti-inflamator.

Me pak fjalë, lëngu i portokallit ofron mbrojtje kundër një mori sëmundjesh. Lëngu i Portokallit ka fuqi për të luftuar yndyrën e barkut. Hulumtuesit gjetën se portokalli ka përfitime të rëndësishme për menaxhimin e peshës, duke përfshirë edhe reduktimin e yndyrës së barkut.

Disa hulumtime sugjerojnë se portokalli ofron gjithashtu përfitime kardiovaskulare të barabarta me disa medikamente.

Jaffa Orange duhet të shtohet në dietën tuaj, ky lëng është 100% portokall, vitaminë C, ujë dhe nuk përmban sheqer. Mos e leni pa e provuar edhe ju.

(Artikull i sponsorizuar)

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme