Jaffa Champion tani në zinxhirin e rrjeteve “DENNER” të Zvicrës!

Prishtinë | 23 Sht 2019 | 15:47 | Nga Ekonomia Online

Kompania e njohur e prodhimeve vendore Fluidi Corporation, me brendin e saj Jaffa Champion ka arrit marrëveshjen me rrjetin më të madh të maketeve në tregun e Zvicrës, “DENNER”.

Nga sot të gjithë konsumatorët e shijes e botërore, Jaffa Champion mund ta blini edhe në shtetin e Zvicrës duke mos ju munguar cilësia, shumëllojshmëria dhe shija e pa zëvendësueshme e brendit Jaffa Champion.

Krejt çka mbetët tani juve konsumatorë është ta bleni brendi Jaffa Champion .

Fluidi Corporation gjithmonë është kujdesuar që produktet e saj ti sjell sa më afër konsumatorëve.

Jaffa Champion, gjithmonë afër jush!

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme