Kampanja e madhe për 1-vjetorin e Floil ka filluar!

Prishtinë | 05 Tet 2018 | 13:05 | Nga Ekonomia Online

Ka filluar kampanja e madhe për 1-vjetorin e vajit të vetëm vendor Floil.

Të gjithë konsumatorët e vajit Floil të cilët dëshirojnë të bëhen pjesë e kësaj kampanje të madhe shpërblyese ju informojmë që është shumë letë të bëheni pjesë e saj: vetëm përgatitni ushqimin e tryezës tuaj me vajin Floil, fotografoje atë dhe publikoje në profilin tuaj personale me mbishkrimin #Floil1vjet, kujdesuni që postimi të jetë publik në mënyrë që ta shohin të gjithë.

Kampanja do të zgjas deri me 9 nëntor, ditën kur u i inaugurua rafineria Floil.

Bëhu pjesë e festës më të bukur të një vjetorit Floil.

Floil feston me juve!
Floil, gjithmonë me ty!

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme