Keep calm, “Kush o ma i çarti” vazhdon edhe në gusht!

Prishtinë | 12 Gus 2016 | 20:17 | Nga

Gushti, ky muaj i nxehtë i verës, për lojtarët e Red Rain në lojën “Kush o ma i çarti” ka përgatitur dhurata nga më të ndryshmet.

Në një ceremoni të organizuar bukur dhe në detaje u ndanë disa nga shpërblimet për muajin korrik. Mund të mendohet që loja ka përfunduar meqenëse janë shpërndare të gjitha këto shpërblime, po përgjigjja është jo. “Kush o ma i çarti” po vazhdon edhe në muajin gusht, me një befasi më shumë: 2 pushime për qifte në TURQI. Gjithsecili mund të jetë fatlum, nëse luan.

Përves kësaj, konsumatorët e përkushtuar të Red Rain kanë mundësi te jenë fitues të shumë shpërblimeve të tjera si TV, IPAD, laptop, etj.

Red Rain ju fton të bëheni pjesë e kësaj loje. Tregoni kreativitetin tuaj për të fituar shpërblimet e ofruara.

Për t’u bërë pjesë e lojës është shumë e thjeshtë:
Luaj edhe ti dhe përkrahi të tjerët me Like që të jenë fitues.
1. Merr disa produkte të Red Rain dhe beje një foto/video kreative e tregona se qysh je duke e shiju verën
2. Postoje foton/videon në Facebook dhe shkruaj #‎veraredrain‬‬
3. Mbledh më së shumti likes

Siç duket, Red Rain nuk po ndalet duke na befasuar për të mirë.

Për më shumë informata vizitoje FAQEN E RED RAIN NË FACEBOOK.

***Artikull i sponsorizuar

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme