“Kush o ma i çarti” vazhdon krejt verën

Prishtinë | 09 Kor 2016 | 13:26 | Nga

Loja shpërblyese “Kush o ma i çarti” për muajin qershor ishte shumë e suksesshme. Personat me idetë më kreative u shpërblyen me dhurata të ndryshme nga 50 euro deri në 200 euro, dhe jo vetëm. “Red Rain” shpërbleu konsumatorët e tij edhe me laptopë, televizorë, ipadë dhe preminë kryesore – pushim veror për çift në Turqi.

“Red Rain” ka vendosur që t’i shpërblejë konsumatorët e tij besnikë edhe gjatë muajit korrik me shpërblime fantastike. Mundësitë për të fituar shpërblime të mrekullueshme janë të mëdha dhe mënyra për të fituar është shumë e thjeshtë.

Rregullat e lojës janë këto:
1. Bëje një foto ose një video me produkte të “Red Rain” dhe trego se si je duke e shijuar verën.
2. Posto foton ose videon në Facebook, bëje postin publik dhe mos e harro hashtagun #VeraRedRain.
3. Grumbullo sa më shumë like dhe fito dhurata të mrekullueshme.

E kush nuk ka qef me shku n‘deti në Turqi? Me shku, me u knaq edhe mos me pagu kurrgjë!

Këtë mundësi e ofron vetëm “Red Rain” me lojën shpërblyes “Kush o ma i çarti”.

Je student apo punon diku? Me siguri të duhet laptopi. Që sa kohë je tu ju thon prindërve që të nevojitet një iPad? Hala s’e ki ble? Tash është mundësia që ti me pasë iPad, pa e shpenzu as edhe një cent!

Dhuratat e “Red Rain” janë për të gjithë. Nëse ti je konsumatori ma i çarti i “Red Rain” dhe po e shijon verën më së miri, tregona atë duke u bërë pjesë e lojës më të madhe shpërblyes dhe duke fituar shpërblimet marramendëse.

Së bashku me “Red Rain” vera juaj bëhet edhe më e bukur.

Për informata më të hollësishme rreth lojës kliko në FAQEN E RED RAIN NË FACEBOOK.

***Artikull i sponsorizuar

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme