Margarina Floil, traditë e cilësisë

Prishtinë | 19 Sht 2019 | 14:03 | Nga Ekonomia Online

Tashmë jemi familjarizuar me vajin e vetëm vendor, vajin Floil, por ajo që është risi për tregun tonë është margarina Floil.

Afro dy vite Floil ka arrit të jetë pran jush duke ju sjell vajin Floil me cilësi shumë të lartë.

Kjo bërë që Floil ti mbijetoj tregut dhe të jetë lider në të.

Por tradita e një cilësisë të mirë vazhdon të jetë objektiv e jona.

Margarina Floil është po aq kualitative sa edhe vaji Floil.

Produktin më të ri të familjes Floil mund ta gjeni në tregje tradicionale dhe moderne.


Margarina Floil, produkt vendor i cilësisë së lartë.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme