Mighty Rain po ju sfidon për të ju shpërblyer

Prishtinë | 01 Nën 2019 | 13:58 | Nga Ekonomia Online

Pija më e re në treg dhe më inovative, përpos shijes unike po vjen me shumë befasi për të gjithë ju.

Nga 1 nëntori deri me 30 nëntor ju mund ta vizitoni këndin e MightyRain në Albi Mall për tu argëtuar.

Njerëz aktiv, a jeni për me fitu shpërblime?
Ejani luani lojërat nga MightyRain dhe fitoni shpërblimet:
1.Veshje Sportive
2.Fitnes Falas dhe trajner për 3 muaj.
3.Shishe Sportive dhe
4.Qanta Fitnesi e shumë shpërblime tjera.

Hajde luaj dhe fitoj, këndi MightyRain po ju pret.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme