MONEGO feston 1-vjetorin dhe shpërblen punëtorët për suksesin e arritur së bashku

Prishtinë | 10 Kor 2019 | 15:33 | Nga Ekonomia Online

Monego, shërbimi më i veçantë në tregun e huadhënieve, i cili ka ndryshuar rrënjësisht tregun e kredive të shpejta, investim evropian direkt në ekonominë e Kosovës dhe në gjithë përfshirjen e popullatës përmes teknologjisë së avancuar, ka njoftuar se po e shënon një vjetorin e depërtimit të tyre në tregun e Kosovës.

Vetëm gjatë vitit të parë të operimit, Monego arriti të depërtojë në të gjithë tregun kosovar dhe në të njëjtën kohë, të bëhet lider i tregutfinanciarjobankarnëvendintonëdhenjëkohësishttëkrijojëmbi 240 vende të reja të punës për të rinjtë kosovarë.

Si rezultat i suksesit të menjëhershëm, Monego po ashtu ka shpërblyer punëtorët e tyre me rritje të pagave. Rreth 80% e stafit të kompanisë ka përfituar rritje pagash prej 20%, duke dëshmuar se suksesi ne kompanisë ja dedikojnë punëtorëve – atyre të cilët konsiderohen faktori kyç i kënaqësisë së mbi 70,000 klientëve kosovarë me shërbimet e Monego!

“Modeli inovativ i biznesit tonë i cili e ka transformuar gjithë industrinë, i kombinuar edhe me fuqinë e re punëtore dhe fleksibilitetin dhe afërsinë me klientët tanë janë dëshmuar si formulë e jashtëzakonshme për suksesin tonë, që në vitin e parë të hyrjes tonë në tregun kosovar. Natyrisht se ne jemi jashtëzakonisht të lumtur për këto të arritura, ndërsa mbesim të përkushtuar që në vitet në vijim të jemi shtyllë e rëndësishme e ekonomisë tone gjithashtu duke motivuar ekipin që të vazhdoj me përkushtim të pakrahasueshëm ndaj klientëve tanë” ka thënë Egzon Halili, drejtor ekzekutiv në Monego.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme