Nikoliq: Ajo çfarë po bëjnë shqiptarët me “Trepçën” e “Telekomin” është uzurpim

Prishtinë | 11 Tet 2016 | 09:14 | Nga

Ajo çfarë janë duke bërë shqiptarët në Kosovë me “Trepçën” dhe “Telekomin” është grabitje, uzurpim. Për këtë ne nuk mund të pajtohemi.

Kështu ka thënë presidenti i Serbisë, Tomislav Nikoliq.

Ai beson se janë prekur “vijat e kuqe”, e që është arsye se pse autoriteteve në Prishtinë dhe Bashkimit Evropian duhet t`i dërgohet një mesazh.

“Ne iu kemi lënë shumë gjëra shqiptarëve në Kosovë. Duhet të vendosen kufij. Për këtë arsye, nuk duhet të bëjmë lëshime kur bëhet fjalë për shitjen e Trepçës, si dhe kur flitet për pronën e Telekom”, ka deklaruar ai për “Blic-in serb.

Nikoliq ka theksuar se Serbia nuk duhet të pranojë kushtëzime “nëse Brukseli në të vërtetë i vendos ato për vazhdimin e negociatave”.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme