Për një iftar të mbushur me shumë dashuri

Prishtinë | 30 Pri 2021 | 10:55 | Nga Ekonomia Online

Muaji i shenjtë i Ramazanit bën që shumë familje të bashkohen në tryezat e tyre, duke kaluar më shumë kohë me më të dashurit e tyre. 

Natyrisht që rëndësi të madhe gjatë kësaj periudhe ka edhe mënyra e të ushqyerit.

Secili nga ne kujdesemi që të ushqehemi sa më shëndetshëm, dhe natyrisht që nga përbërësit kryesor të tryezave tona, janë edhe produktet që kompania Fluidi vazhdon të ofroj për konsumatorët e vet besnik.

Nga përbërësit kryesor i ushqimeve, vaji Floil e deri tek lëngjet e gazuara të brendit Rc Cola, brendi i energjisë Red Rain dhe brendi i botëror i lëngjeve nga frutat e natyrës, Jaffa Champion, bën që tryeza e iftarit të jetë e kompletuar me produktet e Fluidit.

Cilësia e mirë dhe standardet e fundit që aplikohen në gjithë gamën e shërbimeve që ofron kompania Fluidi, bën që të vazhdohet rrugëtimi i suksesshëm dhe produktet e tyre të jenë pjesë e çdo familje.

Për një iftar të mbushur me shumë dashuri, konsumoni produktet e brendit Fluidi.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme