RcCola është shija e duhur

Prishtinë | 01 Nën 2016 | 09:18 | Nga

RC Cola prodhohet në Kosovë, me licencë ekskluzive për prodhimin dhe distribuimin e këtij brendi Amerikan. Eksplorimi i shijes edhe në tregun tonë realizohet nga fabrika Fluidi, e cila me përkushtim çdo ditë arrin të sjellë edhe për ne shijen fantastike RC Cola.

Për të qëndruar në nivelin botëror të pijeve të gazuara kërkon shumë angazhim dhe përkushtim, të cilin e gjejmë të gjithsecili punëtorë i kësaj fabrike të madhe. Por ajo që i shtynë për para është dëshira për të ofruar shijen e RC Coles në tryezat e gjithsecilit prej nesh.

“Ne në vazhdimësi jemi duke punuar në favor të konsumatorëve rreth shijeve mbresëlënëse botërore për të i sjellë ato edhe në Kosovë, për të rinjtë dhe familjet tona”, u shprehën përfaqësuesit nga kompania Fluidi.

RcColaka edhe shumë shije të tjera me shijet RC Cola, RcQ, RcExotic, RcColaNeo, RcRefresher që përmban këto shije: BitterLemon, Lemon Lime dhe Orange.

Provoni edhe ju këto shije fantastike dhe shtoni ato në tryezën tuaj të përditshme, sepse është shija e duhur për ju.

(Artikulli është i sponsorizuar)

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme