Sensacioni i ditës së verës

Prishtinë | 11 Gus 2017 | 08:33 | Nga

Ndiheni të sfilitur dhe gjithnjë ju mungon energjia, sidomos në këto ditë të nxehta vere. Zgjidhjen kërkojeni në natyrë sepse ajo jep gjithmonë përgjigjen e duhur.

Kompania Fluidi, me një traditë shumëvjeçare sjell me mjeshtri produktet e JaffaChampion, si sensacion i stinës së verës.

JaffaChampion me shumëllojshmëri frutash është pija më me shije dhe vlera ushqyese për ditët e ngrohta.

Vlerat ushqyese të këtyre pijeve zvogëlojnë rrezikun e çrregullimeve neurodegjenerative, sëmundjeve të zemrës, veshkëve dhe kancerit. Përfitimet shëndetësore nga JaffaChampion janë të pakufizueshmme.

Brendet e kompanisë së Fluidit prodhohen në Kosovë dhe janë të pranishme në shumë tregje botërore.

JaffaChampions, sensacioni i kësaj vere.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme