Spitali për rehabilitim “Onix” lirohet nga monitorimi i AKP-së

Prishtinë | 11 Nën 2016 | 09:13 | Nga

Agjencia Kosovare e Privatizimit organizon sot ceremoninë e lirimit nga monitorimi i mëtutjeshëm i Ndërmarrjes së Re “Spitali Special për Rehabilitim të Përgjithshëm Onix” nga Agjencia Kosovare e Privatizimit (AKP).

Kjo është një arritje dhe një pasqyrim i shkëlqyeshëm i bashkëpunimit të mirëfilltë në mes AKP-së dhe një investitori të përgjegjshëm.

Tani, Ndërmarrja e Re “Spitali Special për Rehabilitim të Përgjithshëm Onix”, paraqet një tregim suksesi në realizmin e përmbushjes së investimeve dhe zhvillimin e mëtutjeshëm të saj në fushën e shërbimeve dhe turizmit.

Ceremonia mbahet në selinë e ndërmarrjes së Re “Spitali Special për Rehabilitim të Përgjithshëm Onix”, në Istog.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme