Vazhdojnë donacionet nga Fondacioni Golden Eagle dhe kompania “Frutex”

Prishtinë | 02 Qer 2020 | 12:37 | Nga Ekonomia Online

Fondacioni Golden Eagle dhe kopmania “Frutex” përmes kampanjës 1 cent për çdo produkt të shitur Relax edhe këtë vit ka ndarë mjete për t’u dal në ndihmë personave në nevojë , por edhe institucioneve të shëndetësisë në luftën kundër pandemisë COVID-19.

Nga mjetet e tubuara deri tani nga kjo fushatë arriti t’i ndertojë shtëpinë një familjes në Thuman, të cilët ishin të prekur nga termeti i vitit të kaluar.

Për punëtoret shëndetsorë të QKUK-se,IKSHP në Prizren, QKMF në Suharekë, Malishevë e Drenas ka ndarë pajisje mbrojtëse me vlerë 13 mijë euro .

Gjithashtu në muajin maj të këtij viti ka dhuruar një banesë këngëtarit me aftësi të kufizuar Agim Pajazitit.

Fondacioni Golden Eagle përmes kësaj kampanje vazhdon të ndihmoj shumë familje, institucione, klube sportive dhe evenimente të ndryshme me qëllim përmirësimin e jetës sociale.

Të ngjashme