Veç me një foto, fito pushim n’Vlorë, Trotinet Elektrik, Playstation 5…

Prishtinë | 16 Kor 2021 | 15:33 | Nga Ekonomia Online

Shija më e re në treg nga brendi Rc, Rc Refresher Tropic, pos shijes freskuese dhe unike, me përmbajtje të frutave tropikale, ka sjell edhe një lojë shpërblyese për të gjithë konsumatorët e tij.

Është shumë e lehtë të luani për super shpërblimet:
– Pushim në Vlorë
– Trotinet elektrik
– PlayStation 5.

Vetëm na vizitoni në qendrat tregtare Albi Mall – Prishtinë dhe në The Village – Ferizaj

– Fotografohuni në këndin Tropikal të RC

– Postoni foton në rrjete sociale me hashtag #NdjenjeTropikale

Fotot me më së shumti ‘like’ do të jenë fitues. Rc Refresher Tropic po ju pret deri me 6 Gusht!

Të ngjashme