Vera po shkon, por Red Rain vazhdon shpërblimin e konsumatorëve

Prishtinë | 09 Sht 2016 | 18:54 | Nga

Vera ngadalë po na ikë nga duart, tashmë që ditët kanë filluar të marrin zymtësinë e vjeshtës e dielli dalëngadalë ka filluar të largohej. Këto ditë që po ikin u shijuan në maksimum nga disa, e disa të tjerë po e presin vjeshtën që të kënaqen. Në mes të verës dhe vjeshtës, Red Rain nuk po ndalet duke shpërblyer konsumatorët e tij.

Fatlumet e verës 2016, padyshim që mund të konsiderohen fituesit e lojës shpërblyese “Kush o ma i çarti”. Dhurata nga më të ndryshmet janë shpërndare përgjatë gjithë verës.

Që nga muaji qershor e deri në shtator, pija energjike Red Rain ndau dhurata për pjesëmarrësit e lojës.

Lojtarë nga të gjitha anët e Kosovës, Presheva, Kumanova e Tirana morën pjesë në lojë. Për përfaqësuesit e kompanisë është kënaqësi kjo përfshirje nga të gjitha trojet ku jetojnë shqiptarët.

Tashmë kemi hyrë në muajin e fundit të kësaj loje dhe çdo ditë po i afrohemi ndarjes së shpërblimeve për muajin shtator, kur edhe do të bëhet kurorëzimi i lojës.

Entuziazmi nuk ka të ndaluar dhe lojtarët po ndihen falënderues dhe të kënaqur. Kjo po transmetohet të rrethi familjar dhe shoqëria e gjerë dhe siç duket këtë verë, Red Rain ishte çelës i lumturisë për shumë kënd.

Për më shumë rreth lojës shpërblyese dhe informata të tjera vizito FAQEN E RED RAIN NË FACEBOOK.

***Artikull i sponsorizuar

 

Të ngjashme