Rikalo u takua me ambasadoren e Kroacisë, Marija Kapitanovic

Prishtinë | 13 Dhj 2017 | 14:38 | Nga

Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Nenad Rikalo u takua me Ambasadoren e Kroacisë, Marija Kapitanovic.

Gjatë këtij takimi, ministri Rikalo e informoi ambasadoren Kapitanovic për planin e punës, programet mbështetëse të ministrisë dhe projektet që do të zbatohen për të mbështetur prodhuesit bujqësorë në vitin e ardhshëm.

Ndërkaq, ambasadorja kroate ishte veçanërisht e interesuar për sektorin e verës dhe vreshtarisë, si dhe për prodhimin e mjedrave. Ajo theksoi se bashkëpunimi në aplikimin e standardeve të BE-së në produktet bujqësore do të përmirësohet dhe se do të ofrojnë përvojën e Kroacisë në këtë drejtim.

Ministri Rikalo shprehu gatishmërinë e Ministrisë për të vazhduar bashkëpunimin nëpërmjet shkëmbimit të përvojave, kryesisht në fushën e arsimit dhe teknologjisë moderne.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme