Dështimi i Brezovicës lajm i keq për turizmin

Prishtinë | 26 Qer 2016 | 23:47 | Nga

Kryetari i Shoqatës së Turizmit Alternativ të Kosovës, Baki Hoti, ka thënë se dështimi i procesit të privatizimit në Brezovicë është një indikator mjaft negativ në aspektin e tërheqjes së turistëve.

“Brezovica është një resor mjaft i pasur dhe që posedon potenciale të mëdha turistike. Nëse do të privatizohej ky resor, do të mund të ndikonte në ngritjen e turizmit”, ka thënë Hoti për “Epokën e Re”.

“Andaj dështimi përbën një lajm mjaft negativ si në aspektin e turizmit, po ashtu edhe në atë të imazhit”, ka deklaruar Hoti.

Të ngjashme