Floil ndryshon jetën e njerëzve përmes ushqimit

Prishtinë | 05 Jan 2018 | 14:22 | Nga

Kombinimi i guximit, dashurisë dhe traditës së gjatë për ushqim ka dhënë si rezultat vajin ushqimor “Floil”.

Industria e ushqimit nuk është matematikë e komplikuar! Krejt çka duhet është dedikimi i thellë në përpunimin e produktit, dhe është e rrugës të themi se “Floil” prodhohet me një dedikim të tillë.

Ky vaj i prodhuar në Kosovë është klasifikuar në rangun e artikujve me përbërës të shëndetshëm dhe natyralë. E dy vetitë kryesore të cilat e veçojnë vajin “Floil” janë pikërisht përbërja natyrale dhe e shëndetshme sepse nuk përmban kolesterol dhe është 100% i rafinuar.

“Floil” është i përshtatshëm për të gjitha llojet e ushqimeve, sallatave dhe desertëve!

Prandaj, gatuani me “Floil” që ta ëmbëlsoni fillimin e këtij Viti të Ri.

(Artikull i sponsorizuar)

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme