Imeri viziton inspektorët e rinj, kërkon profesionalizëm

Prishtinë | 05 Tet 2018 | 14:26 | Nga Ekonomia Online

Drejtori i Përgjithshëm i ATK-së, Sakip Imeri, ka vizituar sot inspektorët e rinj, të cilët janë duke ndjekur trajnimet bazë lidhur me Legjislacionin Tatimorë.

Imeri tha para inspektorëve se është e rëndësishme rritja e kapaciteteve të administratës, nivelit të njohurive, si dhe profesionalizmit, andaj zhvillimi i këtij trajnim do të ndihmoj në këtë drejtim.

Trajnimet të ngjashme si ky, mbahen për çdo zyrtar i cili fillon punën në Administratën Tatimore të Kosovës.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme