10 gjëra që nuk duhen thënë kurrë në një intervistë

Prishtinë | 19 Kor 2020 | 23:50 | Nga Ekonomia Online

Negocimi është një formë arti dhe si e tillë kërkon praktikë. Mënyra më e keqe për të mësuar të negocioni është të shmangni negociatat me çdo kusht.

Dhe janë disa gjëra, që duken të thjeshta, por që assesi nuk duhet thënë në një intervistë pune, shkruan Ekonomia Online.

  1. Shumë kompani janë duke u përpjekur të më rekrutojnë
  2. Nëse më punësoni, do të jem një punonjës i shkëlqyer dhe do t’ju bëjë krenar
  3. Kam shumë shpenzime
  4. Punoj më shumë se pjesa më e madhe e njerëzve
  5. Fitoja më shumë para se kaq vitet e kaluara
  6. Isha i pari i klasës në shkollë
  7. Vlej më shumë se sa paga që më ofruat
  8. Ndihem i fyer nga oferta juaj
  9. Nëse nuk e përmirësoni ofertën tuaj, unë nuk pranoj dhe ju do të pendoheni
  10. Do të punoj ditë e natë

Të ngjashme