Veprime që sipërmarrësit e suksesshëm i bëjnë ndryshe

Prishtinë | 08 Shk 2020 | 22:25 | Nga Ekonomia Online

Disa sipërmarrës, ata më të suksesshmit, dallojnë nga të tjerët edhe nga mënyra veprimet që bëjnë:

  • Kërkojnë të mësojnë pambarimisht
  • Kërkojnë të mësojnë përvoja të reja
  • I kushtojnë shumë kohë vetes
  • Dinë të jenë edhe bujarë
  • Sillen gjithnjë me integritet
  • Vlerësojnë sipërmarrësit e tjerë të suksesshëm gjithashtu
  • Parapëlqejnë bashkëpunimin në vend të rivalitetit
  • I gjejnë punës njeriun dhe jo anasjelltas.

Të ngjashme