Këto janë çmimet e derivateve për 24 orët e ardhshme

Prishtinë | 29 Sht 2022 | 08:58 | Nga Ekonomia Online

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë (MINT) ka publikuar çmimet tavan për shitjen e derivateve për sot.

Çmimi maksimal i lejuar për secilin produkt: çmimi maksimal i lejuar i naftës është 1.60 euro për litër, i benzinës 1.33 euro për litër derisa çmimi maksimal i lejuar i produktit gaz 0.76 euro për litër.

Çmimet e lartcekura vlejnë sot prej orës 10:00 dhe janë valide 24 orë nga data dhe ora e publikimit.

Të ngjashme