Këto janë pagat që do të rriten nga dhjetori

Prishtinë | 02 Nën 2019 | 10:34 | Nga Ekonomia Online

Të gjithë ata që punojnë në sektorin publik në Kosovë do të kenë ndryshime në pagat e tyre të dhjetorit. Shumica prej tyre do t’i marrin me rritje.

Pagat e renditura në këtë infografikë janë pagat bazë dhe nuk përfshijnë kompensimet shtesë si puna jashtë orarit ose rrezikshmëria.

Sipas Ligjit për paga në sektorin publik 06/ L-111, Presidenti do të paguhet 2 mijë e 390 euro, ndërsa kryeministri 2 mijë e 151 euro.

Shikoni listën e plotë:

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme